Om Stuga på Öland

Just nu har vi 4 hus för uthyrning, 3 nybyggda och 1 renoverat 2012. i framtiden hoppas vi ha fler hus så att fler kan njuta av detta underbara paradis.

Underbara Öland

Ölandsfastighets drivs av två bröder som båda brinner för Öland och den fantastiska naturen som finns här. Hur kan man  låta andra få ta del av allt det fina som Öland har att erbjuda, vårt bidrar blev att bygga upp ett företag som och förvaltar hus som vi hyr ut till personer under kortare och längre tider.

Husen är nybyggda eller totalrenoverad för att hålla en hög standard och med alla tänkbara bekvämligheter. Vi köpte vårt första hus på Öland för 5 år sedan och har allt sedan dess funderat hur vi skulle låta flera ta del av vårt paradis – ÖLAND.

 

 

Vår ide är att skapa hus som vi själva skulle vilja bo/hyra under längre eller kortare tid.Vi har satsat på att husen skall fara funktionella och trevliga att bo i. Vi vill att du som hyr av oss trivs så bra att du vill återvända till våra hus år efter år. Våra hus är som du kan se av bilderna trevligt inredda med ljusa färger och funktionella möbler

Vårt långsiktiga mål är att vi skall ha ett 10 tal hus för uthyrning

Vi ser service och kvalite som två grundpelare för att lyckas med vår ambition och hoppas att du som hyr hos oss blir en av våra främsta ambasadörer för vår fortsatta framgång.